Dags för sista servicen av min Honda CBR 1000RR

Ringde runt här i Borås för jag vill serva min motocykel på en bra och seriös mc-verkstad. Tidigare så har jag inte varit helt nöjd med det arbete som har blivit utfört. Jag känner att man inte riktigt kan lita på att allting som står på serviceintervallen har blivit gjort.

Ringde och bad att tre olika mc-verkstäder skulle mejla mig offerter på vad det skulle kosta och vad de skulle göra. Det som hände var att jag från två verkstäder fick på mejl på priset, inte vad de skulle göra osv, utan bara pris. Men så blev jag glatt överraskad när Henrik på MCTeam1 HB ringde upp mig och ställde precis de frågor som jag önskade att alla gjorde, han gav ett kunnigt och seriöst intryck, direkt på telefon svarade han på alla mina frågor som jag hade förberett. Han hade beställt ett serviceschema redan innan han ringde och hade det framför sig när vi pratade. Fick arbetskostnad och dessutom lite extra info som var seriös. Han föreslog även att de skulle titta på bromsbelägg, drivpaket mm.mm. Allt var kanon så jag beställde mcservice direkt på telefon. Då nämner han också om jag var intresserad av att få en lånescooter över dagen som han hade motorcykeln, helt gratis. Kanon, det är pluspoäng på det.

Efter det så går jag in på www.mcteam1.se och tittar, då ser jag att han också har en Dynojet accelerationsbänk eller bromsbänk som det kallas i vardagligt tal. Han kan alltså optimera min power commander som sitter på motorcykeln. Jag ringde ner igen, och han frågade om jag hade en power commander 3 eller en power commander 5 monterad på min mc, kunskapen även i detta verkar de vara duktiga på. Jag beställde också en mappning av min motorcykel.

Redan på måndag fick jag tid, det här känns riktigt bra.