Reservdelar delar min husvagn

På tal om drag så har jag dragit färdigt min husvagn för sommaren och det är flera saker jag måste laga. Bland annat så börjar handbromsspaken bli kass och behöver bytas ut och sen så behöver jag fixa till belysningen inne, det blir säkert genom att jag uppgraderar från gamla glödlampor till lite fräsch LED-belysning, det finns mycket kul där numer, det har skett en fantastisk utveckling på den fronten på senare år. Så det finns en del att pyssla med i vinter när man fått hem alla reservdelar och kan gå i idé i garaget. Jag älskar verkligen när snön yr utan för fönstret och man mekar i sitt egna tempo, kanske med en öl i handen, det är gubbamys.

Jag drog för övrigt min vagn under två härliga veckor och ytterligare ett par korta turer över helgerna. Midsommar på bästkusten (västkusten för de som insett ännu) var den absoluta höjdpunkten. Det blir att hålla till på samma camping nästa år tror jag minsann!