Städning och flyttstädning är tråkiga sysslor som måste göras

Hur tråkigt är det inte vara att städa egentligen? Om det finns något jag skulle vilja få hjälp med i min vardag så är det med just städning i alla dess former. Hade det inte varit för att RUT-avdraget sänkts i år och att det generellt blivit så förbannat dyrt att ha två personer som kommer hem till mig en gång i veckan, så hade jag slagit till direkt.

Det är en sak att ta fram dammsugaren och gå över alla rum en gång var fjortonde dag, men att dessutom ta fram dammvippan, skurhinken och skrubborsten är tråkigare än att se väggfärg torka.

Som om inte detta vore nog så har jag sedan en månad tillbaka lovat en kompis att hjälpa till med hans flyttstädning i morgon vilket jag långt ifrån ser fram emot. Jag får hoppas att han har ringt in fler kompisar och köpt några lock med alkoholhaltiga maltdrycker så att det blir roligt om inte annat efteråt.

Nu när jag skrivit av mig lite kring ett av det tråkigaste jag vet så ska jag istället förpassa mig ner till garaget där både min Honda CBR och husvagn står och väntar på att bli ompysslade. Invärtes trimning av ljuddelar på husvagnen och nya snygga miniblinkers till motorcykeln ska monteras. Det är däremot roliga sysslor som jag gladeligen sysselsätter mig med.