Spel till grabben och Pyramid Business Studio 4 till farsan

Så var julafton snart här, i skrivande stund är det dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dopparedagen, med andra ord 10 dagar kvar till julafton. Som tur är behöver jag inte köpa så många julklappar i år, blir bara jag, brorsan och brorsans grabb. Grabben kommer få ett nytt TV-spel, detta eftersom han har några år kvar på studierna. Brosan har lovat att betala minst hälften, så det är ok om det är ett litet dyrare spel. Brorsan kommer själv få Pyramid Business Studio 4, då hans egendrivna företag kräver ett gediget affärssystem. Lyckades hitta en återförsäljare som sålde Pyramid Business Studio 4 billigt. Jag tänkte först höra ifall det var någon skillnad mellan Pyramid Business Studio 3 och 4, och om jag kunde köpa Pyramid Business Studio 3 istället. Men då berättade återförsäljaren att Pyramid Business Studio 4 är det enda Pyramid Business program som finns att sälja, och alla tidigare versioner numera är utdaterade. Så det var bara att öppna fickorna och betala. Men men, vad gör man inte för sina nära och kära? Båda presenterna kommer att slås in i papper som en skolungdom sålde till mig. Papperet kommer från Pappersprinsen, och är av riktigt bra kvalité. Har själv önskat mig en rätt dyr grej av brosan, en trådlöst högtalare som man enkelt kan koppla till både telefonen, TVn eller radion. Tänker att jag i sommar ska ha med den högtalaren till stranden, då kan alla på stranden lyssna på riktigt bra musik.